Werp ERP niet weg !

Zin in een quick win?
Haal dan meer uit uw ERP!
Een snelle aanpak op maat van uw bedrijf
zet u sneller en scherper op de markt.
Een onafhankelijk ERP-adviseur als Logimax kan uw gangmaker worden.
 

REANIMEREN
Met een softwarepakket moet gewerkt worden: niets gaat vanzelf. Dat betekent ook dat in het bedrijf teamwork moet ontstaan om ERP te reanimeren en efficiënt te runnen. Een ERP-team bestaat uit verschillende afdelingen die op elkaar moeten afgestemd zijn. Samenwerking, afspraken, afbakening en projectbesprekingen zijn de fundamenten van een vlot draaiend ERP-pakket.  Logimax helpt in het begeleiden en het coachen van een team.

OPTIMALISEREN
Een ERP-softwarepakket geeft ondersteuning voor uw goederen- en informatiestroom. Ervaring leert Logimax dat ERP’s kunnen ‘vertragen’ doordat er vervuiling van data optreedt, dubbele systemen worden gehanteerd omdat de ERP ontoereikend is. Een haperende flow, irritatie op de werkvloer, onduidelijkheden en verwarring zijn de gevolgen. Daarom is een data-diagnose, een goede procesanalyse van uw bedrijf een eerste stap waarna aanpassingen op maat gebeuren. Op die manier kan u samen met Logimax terug rekenen op een gestroomlijnde ERP-flow.

EVOLUEREN
Niets is voor eeuwig. De markt is een flexibel gegeven en bedrijven evolueren mee of maken zelf de trend. Dat betekent ook een regelmatig bijsturen, veranderingen in de flow integreren in uw ERP-softwarepakket.  Een verouderd systeem remt uw bedrijf beetje bij beetje af.  Een snelle aanpak via analyse van de huidige processen en oplijsting van de noden leidt snel  tot verbetering en een up to date presteren. Logimax is ERP-adviseur en kan oriëntatie bieden naar een upgrade van uw ERP-softwarepakket.

Kathleen@logimax.be   0476/670958   www.logimax.be

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *