Virusveiliger werken !

Het einde van de lockdown is in zicht.

Tot onze grote opluchting kan de economie terug opstarten.

Profiteer van deze start

om werk te maken van een sterkere bedrijfsorganisatie,

een maximale flow en efficiënt databeheer.

Wedden dat dit virusveiliger werken is?

Een logische logistiek

Een klare productielijn, geen verwarrende of overtollige routines behouden, een ERP-beheer (virusvrij uiteraard!) op maat gesneden voor uw bedrijf, … dat maakt een bedrijf fit voor het postcoronatijdperk. Want inzicht bieden, overzicht behouden en een correcte tracking hebben van het productieproces maakt een precies afwegen van input en maximale output mogelijk en zet uw bedrijf scherp op de markt. Logimax kan u helpen bij dit logisch logistiek orde scheppen.

Een maximale workflow

Vergeet overbodige routines, een chaotisch stockbeheer, een kriskras heen en weer lopen van werknemers. Niet alleen gevaarlijk voor virusoverdracht maar ook een enorm tijd- en geldverlies. Bovendien zorgt dit voor een irriterende en frustrerende werksfeer. Duidelijke taakafbakening, waste vermijden, een efficiënte flow van personen en goederen creëert een werkomgeving die uw bedrijf gezonder maakt.

Werken op maat werkt werkelijk!

Geen grote theorieën maar een zeer praktijkgerichte analyse, dat is wat Logimax voorstelt. Op maat van uw bedrijf. Een logische aanpak met maximale luisterbereidheid naar uw wensen en verzuchtingen. Een externe deskundige ziet soms de zaken net dat beetje anders dan de ervaren interne medewerker. Logimax werkt werkelijk! Try out!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *