Let IT flow, let IT grow!

Lente.

Alles bloeit, alles groeit.

Springtime, tijd van verwachting, van belofte en toekomst.

IT is onmisbaar als springplank voor een zaak, een bedrijf.

Maar is uw bedrijfssoftware een echte groeikans

of eerder een verwarrende bron van dataverwerking?

Logimax zorgt voor flow & grow in software,

Zin in een vrijblijvend advies?

Here IT comes!

IT: not always easy!

Servers, screen & hardware zijn onmisbaar in een bedrijf. Marketing, aansturing stock, boekhouding, klanten- en leverancierdata… op alle niveaus moet er connectie zijn. Maar mijn ervaring leert dat bedrijfssoftware soms mank loopt. Standaardprogramma’s kloppen niet met de bedrijfsflow, de input lijkt te moeilijk en wordt niet consequent nageleefd. Met als gevolg: er ontstaan parallelle systemen op diverse afdelingen/niveaus waardoor misverstanden, vertraging, irritatie ontstaan en dus klanten- en tijdverlies wordt opgelopen. IT-mensen focussen op IT. Zaakvoerders op de zaak. Betrokken managers managen hun afdeling. Maar wie zorgt voor connectie op maat?

IT: Logimax core business

Bedrijfssoftware op maat na een verkenning op de werkvloer, is precies de core business van Logimax. De markt van bedrijfssoftware is gigantisch. Bedrijfssoftware is noodzakelijk maar hoeft geen noodzakelijk kwaad te zijn. Logimax kan, na een eerste verkenning van de flow op de werkvloer én de dataverwerking, u direct op weg helpen naar de juiste keuze van software op maat van uw bedrijf of zaak. Zonder franjes, efficiënt en gericht op flow & grow.

Meer weten? www.logimax.be

IT: do it right!

Interesse in een vrijblijvende verkenning inzake wat betreft workflow in connectie met bedrijfssoftware, naar wens en verwachting van uw bedrijf?

Reageer op deze mail binnen de week. Dan neem ik verder met u contact op.

Eerlijk is eerlijk: first come, first served.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *